Kwaliteitsbewaking en klachtenregeling

Tandarts R.L. Meijer is BIG geregistreerd, lid van de Associatie Nederlandse Tandartsen ANT en aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Mondzorg SGM.

De Stichting Garantiefonds Mondzorg is tot stand gekomen door een initiatief van de Associatie Nederlandse Tandartsen en stelt zich ten doel de kwaliteit van de beroepsbeoefenaars in de mondzorg te verhogen en onder voorwaarden een garantie af te geven voor de kosten van een noodzakelijke herstelbehandeling.

De bij de SGM aangesloten beroepsbeoefenaars geven hiermee aan dat zij instaan voor de goede kwaliteit van hun behandeling. Zij dienen lid te zijn van een door de SGM geaccepteerde beroepsvereniging en aangesloten zijn bij de klachtencommissie van die vereniging.

Meer informatie treft U aan op www.ant-online.nl en www.garantiefondsmondzorg.nl    

Tandarts F. Jansen is  BIG registreerd, lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Tandheelkunde KNMT en aangesloten bij de klachtenregeling van de KNMT.

Meer informatie treft u aan  op www.knmt.nl en www.knmt.nl/klachtenregeling.

Indien U een klacht heeft vernemen wij dat graag van U, zodat we samen tot een adequate oplossing kunnen komen.

 

Logo ANT                                        Logo KNMT                                         Logo SGM

Contact

Telefoon 077-3735566
 

TANDARTSENPRAKTIJK MEIJER

Raadhuislaan 9
5931 NR Venlo - Tegelen
Telefoon:
077-3735566
www.rlmeijer.praktijkinfo.nl
tandartsentegelen@xs4all.nl
Routebeschrijving >
https://www.google.com/analytics/web/?hl=nl#report/visitors-overview/a25463914w49486015p49996428/%3Foverview-dimensionSummary.selectedGroup%3Ddemographics%26overview-dimensionSummary.selectedDimension%3Danalytics.city/