Afspraak wijzigen of annuleren

Afspraak verzetten of annuleren

Wanneer u bij ons een afspraak maakt wordt een praktijkkamer voorbereid en gereserveerd, en staat een team professionals voor u klaar. Wij verzoeken u dan ook om alleen in geval van uiterste noodzaak een afspraak te annuleren, en dit altijd tijdig te doen. 

Gezien de toenemende afwezigheid op afspraken en de vaak te late afmeldingen zien wij ons helaas genoodzaakt niet tijdig afgemelde afspraken voortaan in rekening te brengen. Dit gebeurt onder code C90 (let op: zorgverzekeraars vergoeden deze kosten niet)                                                                                                                               

BIJ VERHINDERING VERZOEKEN WIJ U DAN OOK OM TIJDIG DE PRAKTIJK TE BELLEN: 

-Bij verhindering op dinsdag t/m vrijdag: minimaal 24 uur van tevoren

-Bij verhindering op maandag: uiterlijk de vrijdag ervóór om 11.00 uur, in het weekend is de praktijk immers gesloten. 

Gelieve uw annuleringen of wijzigingen telefonisch of aan de balie door te geven. De assistente kan uw afmelding dan meteen verwerken en een nieuwe afspraak voor u inplannen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Let op: dit kan niet per e-mail! Bij annulering per email kunnen wij niet garanderen dat deze op tijd gelezen wordt. 

Bij herhaald afspraakverzuim zonder tijdige afmelding behouden wij ons het recht voor u uit te schrijven uit ons patientenbestand.  

 

Contact

Telefoon 077-3735566
 

TANDARTSENPRAKTIJK MEIJER

Raadhuislaan 9
5931 NR Venlo - Tegelen
Telefoon:
077-3735566
www.rlmeijer.praktijkinfo.nl
tandartsentegelen@xs4all.nl
Routebeschrijving >
https://www.google.com/analytics/web/?hl=nl#report/visitors-overview/a25463914w49486015p49996428/%3Foverview-dimensionSummary.selectedGroup%3Ddemographics%26overview-dimensionSummary.selectedDimension%3Danalytics.city/