Afspraak maken

Er zijn in onze praktijk meerdere tandartsen werkzaam. U bent als patiënt altijd vrij om te kiezen bij wie u een afspraak maakt, al naar gelang uw voorkeur voor een bepaalde dag of een bepaalde behandelaar. Reeds aangevangen behandelingen worden in principe door dezelfde behandelaar voltooid.

Wij werken op afspraak en proberen ons zo goed mogelijk aan de planning te houden om wachttijden te voorkomen. Door opvang van acute pijnklachten, onverwachte complicaties bij een behandeling of een patiënt die meer tijd vergt dan van tevoren was te voorzien, kan het echter voorkomen dat ons programma iets uitloopt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

AFSPRAAK MAKEN

Wij zijn voor inlichtingen en het maken of wijzigen van afspraken van maandag tot en met vrijdag 's ochtends telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 12.30 uur.  

's Middags zijn alle teamleden ingedeeld bij behandelingen en niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. Het kan zijn dat u dan wordt doorverbonden met het antwoordapparaat.  

Het maken en verzetten van afspraken via de mail is helaas niet mogelijk, wij verzoeken u vriendelijk hiervoor telefonisch contact op te nemen met de praktijk zodat wij in overleg met u een passende tijd kunnen vinden. 

Zie ookAfspraak tijdig wijzigen of annuleren en Afspraakverzuim

 

SPOEDGEVALLEN

Wij streven ernaar om al onze patiënten op zo kort mogelijke termijn te helpen. Voor ingeschreven patiënten die reeds gesaneerd zijn en regelmatig op controle komen geldt in ieder geval dat indien U 's ochtends voor 09.30 uur belt met een spoedeisende klacht die in alle redelijkheid niet kan wachten wij ons uiterste best zullen doen U diezelfde dag nog te helpen. Houdt u er alstublieft rekening mee dat uw voorkeurstijd waarschijnlijk niet vrij is. 

Voor zeer ernstige klachten zoals bloedingen en trauma in het weekend en 's avonds na 17.00 uur verwijzen wij U naar de rubriek  Avond- en weekenddienst 

Uitsluitend in geval van nood of acute pijn kunt U de praktijk tijdens openingsuren telefonisch bereiken via ons noodnummer 06-47244680  

 

REPARATIES VAN PROTHESE EN FRAMES 

Is uw prothese, plaatje of frame gebroken of kapot? Breng deze dan vóór 09.30 uur naar de praktijk. Doorgaans kunnen wij deze, eventueel in overleg met de tandtechnieker, binnen één dag repareren.

Contact

Telefoon 077-3735566
 

TANDARTSENPRAKTIJK MEIJER

Raadhuislaan 9
5931 NR Venlo - Tegelen
Telefoon:
077-3735566
www.rlmeijer.praktijkinfo.nl
tandartsentegelen@xs4all.nl
Routebeschrijving >
https://www.google.com/analytics/web/?hl=nl#report/visitors-overview/a25463914w49486015p49996428/%3Foverview-dimensionSummary.selectedGroup%3Ddemographics%26overview-dimensionSummary.selectedDimension%3Danalytics.city/