Onze werkwijze

Een frisse en gezonde mond is niet alleen goed voor ons zelfvertrouwen, maar ook voor onze gehele gezondheid. Door voorlichting, regelmatige controle en reiniging, en het tijdig signaleren en oplossen van problemen proberen wij samen met u te zorgen voor een mooi, schoon en goed functionerend gebit dat een leven lang meegaat. 

Bent u langere tijd niet bij de tandarts geweest of is uw gebit door andere omstandigheden aan restauratie toe? Onze tandartsen zoeken graag samen met u naar oplossingen voor een betere mondgezondheid, functionaliteit en/of een mooier uiterlijk. 

DE (PREVENTIE)ASSISTENTES 

Preventie is in onze praktijk een van de belangrijkste speerpunten. Hierin spelen met name de assistentes een belangrijke rol.  

DE MONDHYGIENISTE

Wanneer intensievere reiniging vereist is of er sprake is van parodontale problemen kunnen onze patiënten terecht bij onze mondhygiëniste, al meer dan 25 jaar een vast aanspreekpunt in onze praktijk.   

DE TANDARTSEN                                                                                                                                                     

Tandartsen Meijer en Jansen houden zich, naast hun diagnostiche en coordinerende taken en het bieden van noodhulp, dagelijks bezig met kindertandheelkunde, het aanbrengen van sealants en vullingen, wortelkanaal behandelingen, kroon- en brugwerk, het vervaardigen van allerhande protheses, het bleken van tanden, tandheelkundige zorg voor ouderen, kaakgewrichtsklachten enz. Omdat de kwaliteit bij ons voorop staat, dragen de tandartsen in onze praktijk zelf de zorg voor deze behandelingen.     

Tandarts Meijer heeft veel kennis en ervaring in alle bovengenoemde facetten van de tandheelkunde, waarbij de restauratieve en esthetische tandheelkunde en het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardig kroon- en brugwerk zijn speciale interesse hebben. 

Tandarts Jansen heeft naast de algemene tandheelkunde een speciale affiniteit voor kindertandheelkunde en angst patiënten, die bij hem in goeie handen zijn. 

SPECIALISTISCHE BEHANDELINGEN

Waar de focus van ons team gericht is op preventieve en algemene tandheelkunde, werken wij voor de meer tijdrovende en specialistische behandelingen nauw samen met een aantal zorgvuldig uitgeselecteerde, bekwame en ervaren specialisten als kaakchirurgen, orthodontisten, parodontologen, en implantologen.    

Zo bent u als patiënt altijd verzekerd van de beste zorg door een gekwalificeerd en vooral geroutineerd vakman. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.     

Contact

Telefoon 077-3735566
 

TANDARTSENPRAKTIJK MEIJER

Raadhuislaan 9
5931 NR Venlo - Tegelen
Telefoon:
077-3735566
www.rlmeijer.praktijkinfo.nl
tandartsentegelen@xs4all.nl
Routebeschrijving >
https://www.google.com/analytics/web/?hl=nl#report/visitors-overview/a25463914w49486015p49996428/%3Foverview-dimensionSummary.selectedGroup%3Ddemographics%26overview-dimensionSummary.selectedDimension%3Danalytics.city/